Суші і дієта — друзі чи вороги?

Не секрет, що якість життя і зовнішній вигляд багато в чому залежать від харчування. В Японії середня тривалість життя є однією з найвищих в світі і становить 79 років у чоловіків і 86 років у жінок. Культура харчування та щоденний раціон японців зіграв у цьому ключову роль, адже тут щодня вживають велику кількість морепродуктів, рису та дуже полюбляють зелений чай.

Серед основних страв, яким японці надають перевагу у щоденному раціоні варто виділити суші і сашимі. Ці страви низькокалорійні, містять велику кількість вітамінів і мінеральних речовин, що робить їх ідеальним варіантом для тих, хто стежить за своєю фігурою та віддає перевагу здоровому харчуванні. Недарма дієтологи з усього світу радять вживати таку їжу, адже завдяки збалансованому складу цих страв нормалізується травлення, зміцнюються волосся, нігті і зуби. Ну а доставка суші від Кілограм у Вінниці (https://kilogramm.com.ua/vinnytsia/) допоможе Вам замовити і швидко доставити улюблену страву, коли немає часу, щоб приготувати щось самостійно.

Японська кухня як джерело корисних речовин

До складу страв азіатської кухні часто входять афродизіаки — креветки, кальмари та інші продукти. Крім того, в роли додають багатий клітковиною рис, поживний і корисний для травного тракту інгредієнт. Поєднання зерен рису і морепродуктів — це відмінне джерело енергії. Організм насичується клітковиною, білками, вуглеводами, залізом, тіаміном та іншими речовинами.

“Дієтичність” суші

Суші — одна з найкращих страв для дієтичного харчування. Це чудовий спосіб довести собі, що дієта може бути не тільки корисною, а ще й смачною. Адже часто буває так, що на дієті ми вживаємо корисні страви, але вони не дуже смачні, а в деяких випадках й дуже не смачні. Тому суші в такому випадку — прекрасна альтернатива! Вони швидко і надовго усувають відчуття голоду й насичують організм корисними компонентами.

Ще один плюс суші полягає в тому, що при їх приготуванні практично не використовується термічна обробка та обробка приправами, що дозволяє зберегти всю користь та автентичний смак кожного продукту. Омега-3 і омега-6, що містяться в рибі та морепродуктах, допомагають зміцнити серцево-судинну систему і позбутися зайвої ваги за рахунок нормалізації обміну речовин.

Якщо говорити про цифри, то одна порція суші містить приблизно 70-80 ккал — це стільки ж, як в одному пісочному печиві, але при цьому суші набагато корисніші, адже, при вживанні печива можливий надлишок кілокалорій, що в підсумку нерідко призводить до появи зайвої ваги.

Інші переваги суші

Крім того, що суші допомагають схуднути, з їх допомогою можна нормалізувати діяльність нервової системи. Це пов’язано з рибою та морепродуктами, а точніше з омега-3, що ті містять. При регулярному вживанні морепродуктів в поєднанні з соєвим соусом відновлюється повноцінна мозкова діяльність і усувається депресія. Те, що корисно, не завжди несмачно, можна їсти смачну їжу і залишатися стрункими і здоровими.

Якщо Ви хочете скуштувати справжні японські суші у Вінниці вже сьогодні, то просто зателефонуйте до Кілограм або зробіть замовлення на нашому сайті. Ми готуємо суші виключно за традиційними японськими рецептами, тому замовляючи свій улюблений суші-сет у нас, Ви можете бути абсолютно впевнені в тому, що отримуєте найкращий продукт! (https://kilogramm.com.ua/vinnytsia/seti/)

Кілограм Суші Проджект — найкращі суші у Вінниці!