Як обрати окуляри до свого обличчя

Отже, ви намагаєтесь знайти ідеальні сонцезахисні окуляри — пару, яка не тільки відбиває відблиски й утримує вас від косоокості, але й підіймати ваш стиль на щабель. Гарне місце для початку — визначити форму обличчя.

Яке воно?

Обличчя часто є деякою комбінацією, яка може дещо змінитися, коли ви старієте, набираєте чи худнете, змінюєте волосся або відрощуєте бороду. Але є основна форма і — без сумніву — відповідність цієї форми потрібній сонцезахисним окулярам може змінити світ.

Зрештою, знайти найкращі чоловічі сонцезахисні окуляри — це знаходження того, де ваш стиль та особистість перетинаються з формами оправи, які лестять вашому обличчю.

Квадратна форма обличчя.

Квадратне обличчя може легко розгойдати темніші рамки з більш обтічним силуетом. З огляду на ваші ракурси, ви також можете вийти з більш круглими лінзами, більш тонкими рамками та більшим кольором у ваших рамах.

Зелені лінзи в оранжевих оправах, наприклад, або блідо-сіро-блакитні лінзи в черепаховому панцирі підходить на квадратних обличчях.

Якщо у вас квадратне обличчя, вам не хочеться це дзеркально відбивати його надто коробочками. Відтінки з невеликою кривизною або косою, трохи більш горизонтальними, ніж вертикальна обтічність — це найкращий варіант. Великі рамки можуть поглинути вас.

Кругла форма обличчя

Цей силует має багато спільного з квадратним обличчям. Домінуючими характеристиками є ширина, рівна довжині. Але збільшення ваги або вік можуть пом’якшити квадратну лінію щелепи й повернути її.

Як і у випадку з каре, якщо ваше обличчя кругле, краще уникати чогось надто великого.

Шукайте відтінки, які врівноважують ці криві прямими лініями. Тонкі, темні горизонтальні відтінки з невеликим вигином на кожному кінці, як правило, ущільнюють круглу форму обличчя. на сайті https://showroom-kiev.com.ua/ua/dlya-nego/muzhskie-solncezashitnye-ochki/ochki-antifary/ ви можете знайти великий вибір окуляр.

Форма обличчя у формі серця

Іноді називають «трикутником», що означає перевернутий трикутник, обличчя у формі серця має широкий лоб, звужений до загостреного підборіддя. 

Чоловіка найчастіше можна побачити в класичних темних мандрівниках, але він також носить авіатори в золотих тонах і в більш вузьких сонцезахисних окулярах без рамки.

Спортивні, чисті горизонтальні лінії подовжених овальних лінз виглядають якраз на довгому обличчі у формі серця.