Дніпро: оренда котеджу з банею, чаном і басейном

Відмінний відпочинок у котеджі в Дніпрі організувати нескладно. Для цього потрібно знайти комфортний будиночок та встигнути його забронювати. Однією з ознак високого рівня котеджу вважатимуться наявність бані і басейну чи чану, а бажано і того і іншого ) Також, не завадить комфортне та зручне облаштування будинку, гарна природа та приватність.

Шукаєте оренду такого буднику з банею подобово в Дніпрі? А чи чули ви про еко-комплекс “Паляниця” на ж/м Фрунзенський, на берегу річки?

Будинок та лазня на берегу Дніпра – це не тільки лазневий відпочинок, але й чудова можливість отримати задоволення від поєднання чудового сервісу та близькості природи. Тому не варто упускати дивовижну можливість, нехай навіть на короткий час, забути про повсякденні турботи та провести уїк-енд разом з дітьми чи друзями. Незабутні враження залишаться в пам’яті надовго після лазневого релаксу, часу біля вогнища, прогулянок біля річки.

Ми запрошуємо жителів Дніпра на релакс-відпочинок сім’єю чи компанією і пропонуємо:

  • баню з холодною купеллю;
  • карпатський чан з джакузі під відкритим небом;
  • альтанку і мангальну зону для відпочинку після бані;
  • перебування у комфортному і естетичному двоповерховому котеджі;
  • послуги кейтерінга і власного кухаря;
  • за бажанням – послуги масажиста та банщика;
  • закриту приватну територію із зручними парковками.

Спа-святкування Дня народження в Дніпрі

Оренда будинку з банею – цікавий і не буденний варіант святкування Дня народження у веселій компанії. Еко-комплекс “Паляниця” розташований на березі Дніпра, тому додатково до бані на дровах, чану просто неба, музичної вечірки та частувань додаються чудові краєвиди та прогулянки на природі біля води. Всі ваші гості знайдуть собі розваги і заняття до душі!

Окрім дня народження, відпочинок з лазнею – гарний спосіб відсвяткувати практично будь-який привід: ювілей, річницю, весілля, влаштувати корпоратив для колектива, зібрати всю родину тощо.

Як замовити відпочинок з банею

Дуже просто! Заповнити форму на сайті еко-комплексу “Паляниця” чи зателефонувати за вказаними телефонами. Можливі такі варіанти:

  • замовлення всього комплексу подобово (ціни у будні, вихідні та святкові дні відрізняються);
  • замовлення альтанки та мангальної зони – погодинно;
  • замовлення бані та/або чану з джакузі – погодинно.

При замовленні бані та чану у вартість входить також чайна кімната, зона для барбекю, гарячий чай. На замовлення надаємо рушники, тапочки, простирадла, банні капелюхиє

Ми працюємо без вихідних і завжди вам раді!