Овочевий борщ

Складові:
• 300 г ранньої капусти
• 3 молоді картоплини
• 2 буряки
• 1 солодкий перець

• 1 помідор
• по 200 г баклажанів та кабачків
• 1 морква
• цибулина
• 1 шийка індички (або 1/3 бичачого хвоста)
• 3 зубчики часнику
• зелень
• сіль
• перець

Приготування:
Зварити бульйон із шиї індички, додавши солодкий перець, моркву, помідор та цибулю. Цибулю та перець видалити. Помідор протерти через сито, з кісток зняти м’ясо, повернути бульйон. Додати нарізані буряки та картопля, варити 15 хв. Покласти нашатковану капусту, варити 5 хв. Додати подрібнений часник, посолити та поперчити. Довести до кипіння, зняти з|із| вогню і дати настоятися 10 хв. Подавати зі сметаною та рубаною зеленню.